duminică, februarie 15, 2009

unde esti?

Unde esti? Stiu, la celalt capat al monitorului, in fata casutei de mess in care vorbim ocazional, asezat pe un scaun in fata calculatorului din camera ta, la cateva strazi departare de mine. Dar in realitate? In realitate unde? Unde esti mereu cand am nevoie de tine? Cand vreau sa iti aud vocea, cand vreau sa ma iei in brate si sa imi spui ca raul a trecut, ca atata timp cat tu vei fi langa mine eu voi fi in siguranta? Unde esti cand imi e dor de tine, cand vin sa te vad, cand imi promiti ca ne vom vedeam si de fapt pleci si ma lasi uitandu-ma dupa tine stiind ca nu are absolut niciun rost sa te strig,pentru ca nu ma auzi?
E sec, totul e sec in ultima vreme. Orice fac este gresit, nu reusesc sa imbin lucrurile, actiunile intre ele.. simt incet, incet cum se stinge tot, realizez ca sunt prins in cel mai sec, crunt si adanc joc al vietii din care nu pare ca voi putea scapa vreodata. Cel putin, nu fara tine. Pentru ca tu esti cheia, numai tu ma poti salva.
Si stiu ca era o perioada in care totul era perfect. Cand iti puteam impartasi orice, cand imi erai alaturi la orice ora din zi sau din noapte. Erau clipele alea cand nu eram decat noi doi si restul lumii. Clipe care acum au trecut.
Si imi e dor de tine.

2 comentarii:

Muz1CuTz4 Cu p3d4l3 spunea...

sunt aci'..:P..si e bun sec...oricum nu am bani de apa minerala..hmm..rosu sau alb...si vocea ..am vocea ragusita..am racit...add me...kony_lp..ca tot ziceai de mess

Anonim spunea...

Sec... mai sec ca orice vin!
Si frumos.

Trimiteți un comentariu

 
Black Rounded Template by Totul despre Blogger