joi, aprilie 08, 2010

Baby

Baby, imi pare rau ca am fugit, dar stii bine ca nu reusesc sa infrunt astfel de situatii. Stii bine ca incerc sa evit durerea, desi niciodata nu reusesc. Si stii la fel de bine ca nu am intentionat sa te fac sa te simti asa..
Tare mult as vrea sa nu mai fug. Sa nu te mai las singur pe banca in timp ce eu ma indrept spre nicaieri fara sa privesc inapoi inspre tine. La fel de mult as vrea sa te vad zambind, sa te vad fericit.
Nu stiu sa provoc fericirea aia absoluta pe care o cauta toata lumea. Ai incercat sa ma inveti, insa nu ai reusit. Mai bine ai lasa-o balta, e spre binele tau.
Serios. Nu vreau sa dramatizez si nici sa joc teatru cu tine. Stii ca nu pot iubi. Stii ca nu pot fi romantica si ca nu pot fi ca celelalte fete. Iar tu cauti acel ceva pe care eu nu il voi putea avea vreodata.
Eu plec in lume. Am sa fug departe si nu planuiesc sa ma intorc prea curand. Vreau ca tu sa ma uiti. De tot. Sa-mi uiti numele, chipul, vocea. Eu nu te merit, iar tu nu meriti sa te tratez ca inainte. Incearca sa crezi ca a fost doar un vis urat.
Eu nu te voi uita.
A ta, Amelia.

2 comentarii:

mily spunea...

oricine poate iubi :-??

metafizicx spunea...

:)) nice

Trimiteți un comentariu

 
Black Rounded Template by Totul despre Blogger