vineri, august 14, 2009

ganduri.

Doar 3 ani. Atat.
Apoi facultate. Alt oras. Lume noua, locuri noi. Ceva nou in viata, probabil ceva ce va merita. Probabil cineva care ar tine la tine, cineva care sa te faca sa te simti macar putin important/a.
PROBABIL.
Doar sa nu faci ca si cu liceul, sa nu iti doresti ceva nou ca sa uiti de tot ce a fost in cealalta parte, si sa iti doresti apoi sa nu fi facut pasul acesta, desi iti e bine.
Asa ca deocamdata doar pleci. Privesti totul ca pe o scapare, ca pe o evadare. 3 saptamani. Nici mai mult, nici mai putin. Probabil nimeni nu iti va simti lipsa, sau poate cativa vor simti o absenta. Oricum nu conteaza. Doar e Paris, ce mama naibii. Poate te distrezi,poate nu. Poate doar stai si te reculegi si te gandesti la viitor, incercand sa uiti tot ce s-a intamplat. Pentru ca desi a fost doar o vara, s-au intamplat multe. De fapt nu multe, chiar putine. Dar astea putine au o insemnatate mare pentru tine si te-au afectat probabil pentru o viata. Pentru ca desi a fost doar un an, ai invatat mai mult in el decat ai invatat in 16 ani la un loc. Pentru ca desi esti tu, te-ai schimbat fara sa vrei.
Asa ca poate ai sa uiti, sau ai sa incerci. Ai sa te reculegi, sau cel putin vei sta linistita pentru o perioada. Si poate cand te intorci, totul va fi altfel.
POATE.
Iar daca nu.. Ei bine, macar asa iti vei da seama de cum stau lucrurile cu adevarat si poate vei privi totul dintr-o alta perspectiva.

Asa ca..ne vedem in 3 saptamani. xoxo.

3 comentarii:

Kali spunea...

Have fun?Doar e Paris,ce mama naibii:))

cristina spunea...

heeeey... eugen mi-a zis ca ii e deja super dor de tine ^___^
hihi... si pt mine ai fost o persoana super si ink esti :D vroiam sa ti-o zic :))

Erca spunea...

multumesc ^^

Trimiteți un comentariu

 
Black Rounded Template by Totul despre Blogger