duminică, septembrie 06, 2009

Need for a change?


Totul se schimba.
Fie ca alergi prin visele tale, fie ca alergi prin ale altuia. Fie ca te indrepti spre o usa noua, fie ca incerci sa deschizi una veche. Fie ca privesti infinitul neclar din jurul tau, fie ca incerci sa te concentrezi asupra lucrurilor marunte ce iti afecteaza fiecare secunda, minut, ora, zi, saptamana, luna, an din viata.
Totul se schimba.
In timp ce unul moare, altul se naste in acelasi timp. In timp ce sufletul strabate necunoscutul, intelectul atinge si strabate universul deja stiut,incercand sa il aprofundeze. In timp ce inima se lupta orbeste, mintea uita sa mai gaseasca un rationament logic.
Sau invers.
Actiuni, lucruri, sentimente.
Ganduri, prietenii, idealuri.
Totul se schimba.
Si suntem la un momentdat nevoiti sa facem o alegere , iar pe parcurs ne intrebam daca am ales ceea ce trebuia. Dar inapoi nu putem da. Ne ramane deci doar sa incercam sa deviem cursul actiunii, sa indreptam lucrurile asa cum ne-am fi dorit de fapt.
Deci tot la schimbari ajungem. Fie ele intentionate sau neintentionate.
Si e greu sa le acceptam, desi altceva nu avem de facut. Decat sa luptam. Desi uneori este in zadar.
Si dureaza ceva timp pana sa iti dai seama de asta, si doare cand realizezi ca de fapt schimbarea e si in tine, nu numai in ceilalti si ca trebuie sa inveti in primul rand sa te accepti pe tine insuti decat pe altii.
Ceea ce e mai mult decat greu.

2 comentarii:

Ciocolatika spunea...

Foarte mare dreptate . Real .
Trebuie sa accpetam lucrurile asa cun ne sunt date, sa ne adaptam din mers , sa fim curajosi .

Kali spunea...

Uneori,cand descoperi ca te'ai schimbat atat de mult,ramai putin socat..Poate pentru ca schimbarile nu sunt mereu in bine.

Trimiteți un comentariu

 
Black Rounded Template by Totul despre Blogger