vineri, februarie 26, 2010

alt capitol terminat.

-De ce pleci?
-Pentru ca te urasc.

Si inchise usa. Facu cativa pasi si se opri la intrarea din bloc. Statu sprijinita de perete cateva minute ce parura ore. El nu veni dupa ea. Dezamagita, isi aprinse o tigara si se indrepta spre faleza. Marea o privea, o chema, o calma. Inchise ochii si isi lasa capul usor pe spate. Vantul inota in parul ei.

"Te urasc pentru ca din cauza ta am uitat ce era mai important pentru mine. Am vrut sa trec peste amintiri,intamplari, am vrut sa il uit pe el, cel care m-a dezamagit, am vrut sa uit de un alt el care chiar a tinut la mine, dar l-am respins pentru binele lui, pentru a nu il rani. Si am reusit. Cu ajutorul tau. Si da, e bine ca am reusit, dar am crezut ca imi vei fi alaturi in continuare. Am crezut ca iti pasa, ca tii la mine, ca se va intampla ceva.
Dar nu.
Mereu imi fac iluzii, mereu am impresia ca lucrurile merg in alta directie decat merg de fapt. Si imi fac sperante si incep sa cred in mine, dar de fapt cad plasa propriilor mele iluzii.
Asa e si in cazul tau. Am crezut ca daca faci toata astea..inseamna ceva. Am crezut ca esti altfel. Dar esti doar prost.
Te urasc si nu vreau sa te mai vad.. niciodata.."

Isi stinse tigarea de piatra pe care statea. Se ridica in picioare, si se indrepta spre casa. Simtea, regreta, ura.
E doar inca un capitol inchis.

4 comentarii:

Kali spunea...

O primavara plina de bucurii,de sanatate si de zambete!:)

Unknown spunea...

poate se intoarce. :)

Hălăţel spunea...

Imi aduce aminte de Panza de paianjen.
Foarte frumos!

denisia spunea...

La mulţi ani.. multe flori.. multe îmbrăţişări... un 8 martie deosebit.

Trimiteți un comentariu

 
Black Rounded Template by Totul despre Blogger