luni, ianuarie 11, 2010

esuat.

Cum sa te uit,daca tu nu ma lasi?
Mi-am propus sa nu imi mai pese. Sa las in trecut toate amintirile,toate zambetele si lacrimile noastre. Sa nu imi mai peste de tine,de mine,de noi. Chiar daca tin la tine cum n-am mai tinut la nimeni. Chiar daca tu m-ai invatat sa simt, sa rad si sa risc, chiar daca tu mi-a largit orizonturile.
Vreau sa te urasc. Ca apoi sa te uit. Pentru ca nu mai suntem asa cum obisnuiam sa fim, pentru ca devine din ce in ce mai greu. Pentru ca simt ca nu mai putem continua asa.
Si ma supar, fara sa vreau,din nimicuri, iar tu ma lasi sa cred ce vreau,fara sa dai absolut niciun semn. Iar eu ma decid sa nu iti mai raspund niciodata la salut,sa nu te mai vad vreodata,sa nu mai imi pese de tine. Si cand sunt ferm convinsa ca am reusit, ca am trecut peste,vi inspre mine, ma iei in brate si imi spui ca a trecut prea mult timp de cand nu ai mai facut asta. Iar eu cedez,pentru ca sunt o fraiera,pentru ca de fapt mi-a fost dor,dar nu am vrut sa recunosc.
In scurt timp o luam de la inceput. Ne certam,ne indepartam,dupa care imi spui tot ce vreau sa aud ca sa ne impacam, iar eu cedez si te cred de fiecare data.
Cum sa te uit,daca tu nu ma lasi?


daughtry-used to
Asculta mai multe audio Muzica

1 comentarii:

madda spunea...

Ma regasesc in post`ul asta :( .
Asa se intampla mereu defapt...cand crezi ca uiti,se intoarce iar .

Trimiteți un comentariu

 
Black Rounded Template by Totul despre Blogger