duminică, ianuarie 03, 2010

niciodata


Avea ochii inlacrimati si privea pe fereastra,in gol. Afara nu era nici ploaie,nici soare. Nu parea sa fie nici frig,nici cald. Cateva cupluri se indreaptau spre faleza, tinandu-se de mana. Cu fiecare pereche ce inainta, cu fiecare suras ce il prindea parca din zbor, inchidea ochii si se lasa purtata intr-o lume a ei, necunoscuta de nimeni altcineva.
Voia sa stie cum e. Voia sa tina si ea pe cineva de mana, sa fie stransa in brate si sa ii fie soptite cuvinte dulci la ureche. Dar sa fie adevarate. Sa le simta,asa cum nu reusise sa simta nimic pana atunci.
Pentru ca stelele cazatoare sunt sirete. La fel ca pestisorul de aur,iti indeplinesc dorinta, intorcand-o apoi impotriva ta.
Tot ce si-a dorit s-a indeplinit insa,pe urma, a avut de suferit. A avut parte de primul tinut de mana special cu cel cu care isi dorea asta,insa intr-un joc stupid. Primul sarut,desi mult asteptat, s-a dovedit a fi o gluma. Pana si primul prieten,atat de mult visat,s-a dovedit a fi doar cineva care cauta doar amuzament. Apoi unul dupa altul,an dupa an. Povestea s-a repetat de nenumarate ori: el - spunandu-i usor un "te iubesc",avand doar placeri trupesti in minte, ea - credula,acceptand. Apoi un iute "imi pare rau,sper sa ramanem prieteni".
A incercat,deci,sa nu ii mai pese. Si-a gasit prieteni in sticle de whiskey si tequila,ce incepeau sa se goleasca odata cu venirea serii. Inchidea ochii si se lasa purtata de val, stiind ca nu mai avea pentru ce sa spere.
La inceput inca il astepta pe el,baiatul cu ochii patrunzatori ce aveau sa ii spuna dintr-o simpla privire ce gandea el de fapt. Dar in timp a renuntat la orice vis si si-a incatusat orice speranta.

Habar n-are ca el acum o cauta.Nu a lasat niciun semn pentru a fi gasita, in afara de sticlele goale si lacrimile de pe pervaz. Pentru ca ocazional,desi nu vrea sa admita asta,inca il cauta si ea. Dar, de frica, se va ascunde mereu iar el nu o va gasi..niciodata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Black Rounded Template by Totul despre Blogger