luni, ianuarie 26, 2009

prietenie adevarata


Reala. Are ©copyright

___


Cand il vrei aproape,el iti este. Tu plangi iar el iti ofera umarul, bratele,se ofera chiar pe sine insusi sa poti plange pe el. Isi pune mainile pe parul tau, te mangaie fin, in timp ce ochii tai se umezesc si se inverzesc. Te priveste atent, iti face complimente dupa care te imbratiseaza. te pupa pe obraz dupa care tu te cuibaersti la pieptul lui. Te cuibaresti,si tremuri. Nu conteaza ca esti pe strada, in mall, in parc sau in vechiul liceu.este cu tine. Ii poti spune orice, el iti este alaturi chiar daca asta ii afecteaza pana si familia. Nu obisnuieste sa iti spuna cat de importanta ii esti,pentru ca stie ca tu stii asta, ca tu simti ca el simte. Te ia de mana si porniti uniti,in lume,in infinit,in necunoscut. nimic nu conteaza:el iti este alaturi.
Se descarca si el. Iti marturiseste tot.zambeste,desi in ochii lui caprui se vede cat de rau ii pare. Nu vrea sa te intristeze cu povestile lui. Dar tu insisti.stii ca e spre binele lui totul. Il iei in brate si simti cum te cuprinde si el de mijloc. Si simti cat de cald este atunci cand tie iti e frig,si cat de liniste este. si fiecare lucru rau pare sa se transforme in bine atunci cand esti cu el.
Si il mai privesti odata si zambiti amandoi si inchizi o singura clipa ochii. O singura clipa si e indeajuns pentru a-ti aduce aminte de toate momentele petrecute impreuna.
Iar cand va certati simti ca totul se cufunda in intuneric. Si stii ca si lui ii pare rau,si stii ca amandoi ati gresit. si inchizi iar ochii iar toate amintirile iti apar in minte ca un fulger.si tu plangi si il vrei aproape din nou si simti ca fara el totul e diferit. Chiar daca nu va vedeati des, chiar daca urmeaza sa va revedeti in curand. incerci sa vorbesti pe net cu el,dar iti raspunde tarziu si sec. Si te intristezi si stii ca asta este orgoliul lui. si tot din orgoliu vrei sa lasi si tu totul balta. Dar nu poti.il vrei in momentul respectiv mai mult decat orice. Si plangi.si tremuri fara sa fi cuibarita in bratele nimanui.si strangi perna puternic in timp ce musti din plapuma pentru a-ti atenua durerea. Si adormi,si il visezi si iti doresti ca de fapt visul sa fi fost real iar realul sa fi fost vis. Te trezesti apoi cu ganduri noi, si stii foarte bine ca tot ceea ce trebuie sa faci cand il intalnesti este sa il privesti din nou fix,sa ii spui ce simti, sa recunosti ca ai gresit si ca iti pare rau, iar apoi sa ii soptesti usor la ureche,aproape fara sa te auda, ca il iubesti. Dar stii foarte bine ca el a inceput sa se inteleaga mai bine cu ea decat cu tine si ca tine la ea intr-un alt sens. Si incerci sa il ajuti cat poti de mult, chiar daca simti cum se indeparteaza si mai mult decat tine..
Si toate astea pentru ca iti este cel mai bu prietn posibil si esti in stare sa iti dai si viata pentru el.

2 comentarii:

Ana-Maria Bogdan spunea...

:X...almost cried but :-$

that's a secret













love you darling >:D<

Erca spunea...

love you too>:D<

Trimiteți un comentariu

 
Black Rounded Template by Totul despre Blogger