luni, martie 16, 2009

Divelor, cu drag.


Nu observi in ce hal ai ajuns? Nu te-ai saturat sa iti placa de baieti pentru cateva minute, ore sau zile si dupaia sa iti treaca? Si nu numai asta, sunt atatea faze. Zici intruna ca te f*te colectivul clasei tale, ca nu iti suporti colegii, ca nu stiu ce. Zici mereu ca chiulesti ca nu ai chef, dar te-ai gandit vreodata dupaia de ce ai probleme daca chiulesti intruna? De ce iei note mici si absente si note scazute la purtare? Si zici ca profii au ceva cu tine. Ca nu ai chef de ore. Pai cine are frate chef de ore? Dar asta ne e treaba, cum ai nostri se duc la servici, noi trebuie sa mergem la scoala. si fita o sa se duca la scoala si tot asa. Ca asa e viata ce sa-i faci. Ca altfel te duci sa sapi groapa la tanti Maricica in curte sau cine stie unde.
Adica nu vreau sa fiu nesimtita, dar nu ti se pare ca s-au schimbat mult prea multe in ultimul timp? Si cu baietii la fel. Ba iti place de unu, ba de altu. Si cum ti se pune pata pe unu, pac, numai ala conteaza. Si faci asa o obsesie,de parca totu in viata e numai caterinca. De parca altceva numai conteaza.
Nu stiu de ce zic toate astea. De ce sunt atat de serioas ain ultimul timp. Poate pentru ca viata e serioasa? Sa o crezi tu ca o sa obtii ceva in viata daca o sa razi intruna si o sa o ti numai cu caterinca si cu totul pe dos. E adevarat, suntem prea mici sa ne gandim inca de acum la viitor. Mai avem mult pana atunci. Dar nu ne formam noi acum? De ce sa te gandesti ca "nu ma grabeste nimeni, mai am timp"?
Bine frate. Nu te gandi la viitor absolut deloc. Chiuleste, stai cu unu, ba cu altu. Da-te la toti tipii posibili, fraiereste-i pe toti, cat mai multi posibil. Linge-te cu cat mai multi tipi, daca nu faci asta cu o suta pe saptmana nu esti cool sa stii. Fa un milion de absente ca sa intri in cartea recordurilor. Pierde-ti toti prietenii, ca nu iti pasa. Si cand o sa vina vremea sa te gandesti al viitor, contacteaza-ma sa vedem cum ti-a decurs totul.

Si nu, asta nu e scrisa pentru cineva anume. E pentru toate tipele care ajung dive de liceu, care ajung sa uite cine erau la inceput, care s-au schimbat mult prea mult in rau. xoxo. O viata placuta!

3 comentarii:

xoxo spunea...

waw ..m-am siimtit am chiulit si eu o sapt ..bn 2 zile am fost la scoala:-S..dar nu sunt chiar asa usuratica;))) sau hai doar pe mess cu niste amici cu care-mi permit daaaaa..100 de gagici no way..unu si bun:D

Casandra spunea...

te ador pt articolu asta!:*

Erca spunea...

Xoxo, si eu chiulesc. chiulesc destul de mult.
dar nu la sensul asta ma refeream, chiar nu te incadrezi absolut deloc in asta :D

well, ms mult ksy :">

Trimiteți un comentariu

 
Black Rounded Template by Totul despre Blogger